Szolgáltatások

Az Animal-Tem.Hu a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásait Budapest, Pest megye, illetve az ország egész területén végzi, azaz Magyarország bármely településéről várjuk és elfogadjuk a megrendeléseket. Szállítási igény esetén kérem, hívják a munkatársainkat!

 

 A kisállat elszállítása

A kisállat elszállítása

A megrendelés felvételét követően kollégánk igény szerint házhoz megy, majd a telephelyünkön történő hamvasztást követően a kiválasztott urnában, a hamvakat visszaszállítja a megrendelőnek a megbeszélt időpontban.

 

A kisállat elhamvasztása

A kisállat elhamvasztása

Cégünk saját krematóriummal rendelkezik, eszközeink az összes szakhatósági engedéllyel bírnak, továbbá a környezetvédelmi előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. A hamvasztás időtartama minden esetben függ az állat súlyától, de semmikor sem haladja meg a 1,5-2 órát. Mivel berendezéseink a csúcstechnológiát képviselik, ezért maga a folyamat szag, füst és egyéb káros anyag kibocsátása nélkül megy végbe.

 

 A hamvaknak urna biztosítása

A hamvaknak urna biztosítása

A cégünk több típusú urnát biztosít a hamvak részére. Ezt igény szerint a hamvasztás helyszínén, illetve a szállítást végző munkatársunknál lévő katalógusból lehet kiválasztani, de itt, az interneten is lehet tájékozódni az aktuális készletről. Ezek között olcsóbbak is találhatók. A hamvasztás ára alapesetben tartalmazza az alap urna árát, amennyiben a megrendelő urnát nem igényel, kedvezményt biztosítunk a szolgáltatás díjából. Igény esetén az urna gyártója az urna feliratait az adott helyzetnek és igényeknek megfelelően alakítja ki. Előzetes egyeztetés esetén az urnára fénykép és saját szöveg is elhelyezésre kerülhet. Ennek a díját az urnák díjtáblázata tartalmazza.

 

 

 A Megrendelő (Gazdi) szállítása a helyszínre

A Megrendelő (Gazdi) szállítása a helyszínre

Amennyiben a megrendelő személyesen jelen szeretne lenni a hamvasztásnál, erre lehetőséget tudunk biztosítani. Ebben az esetben kulturált körülmények között megvárhatja a folyamat végét, majd a hamvakat a kiválasztott urnában átveheti. Amennyiben partnerünk nem rendelkezne gépkocsival, akkor lehetőséget nyújtunk arra is, hogy elhozzuk, illetve a hamvasztás után hazaszállítsuk az ügyfelet. Erre az elhunyt kisállat elszállításakor van lehetőség, a haza szállítás az urnával együtt történik. Egyéb esetekben az ügyfélszolgálatunkkal történő külön egyeztetés szükséges.

 

Elhullott állatok hamvasztása

Elvégezzük a kegyeleti hamvasztást, hogy kedvence az őt megillető, méltó módon találjon nyugalomra.

 

Végső búcsú kisállatainktól, hamvasztással

Végső búcsú kisállatainktól, hamvasztással Kisállataink, házi kedvenceink, akik éveken át élnek mellettünk, komoly szerepet töltenek be az életünkben, ám sajnos nekik is véget ér egyszer az életük. Az ember szeret oly módon búcsút venni kisállatától, hogy azzal megtisztelje éveken át tartó szolgálatát és szeretetét. A kisállathamvasztás nem szokványos, ám nem is ritka dolog, ugyanis már az ókori Egyiptomban is léteztek állatoknak temetők, természetesen főként macskatemetők.

Napjainkban, általában a kisállathamvasztás során egyszerre több állatot szoktak hamvasztani, de elkülönítve egymástól, hogy a hamvaik ne keveredjenek össze. A hamvasztás után a hamvakat egy egyénileg kiválasztott urnába teszik, hiszen a kiskedvenceknek is készítenek különféle urnákat, úgy ahogyan az embereknek. Ennek köszönhetően a kisállathamvasztás után a tulajdonos végső búcsút vehet szeretett házikedvencétől, és meg is őrizheti hamvait, örök emléket állítva a hű társnak.

Ha Ön is kisállathamvasztás keretein belül szeretne végső búcsút venni háziállatától, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Búcsúzzon méltó körülmények között házi kedvencétől!

Búcsúzzon méltó körülmények között házi kedvencétől!A macskák szeretnek veszélyesen élni, folyamatosan járják az utcákat, emiatt sajnos nagyobb az esély, hogy a vártnál hamarabb kell elbúcsúznunk tőlük, ami rendkívüli fájdalommal jár. Ha már megtörtént a baj, igyekezzünk biztosítani kedvencünk számára a méltó körülményeket a búcsúhoz, ebben az esetben éljünk a macska hamvasztás lehetőségével!

A hamvasztás kulturált módon zajlik, sokkal előnyösebb megoldás, mint egy hagyományos temetés, legfőképp akkor, ha nem rendelkezünk kerttel, emiatt az elföldelést nem tudjuk megoldani.

Kollégáink nem csak elvégzik a feladatukat, hanem támogatják is a nehéz percekben, ezért biztos lehet abban, hogy maximális együttérzés mellett történik a macska hamvasztása. A hamvasztás végével egy urnában őrizheti kedvence földi maradványait, így nem csak emlékeiben marad Önnel tovább!

Ha itt az idő, hogy búcsút vegyen kedvencétől, vagy váratlan baleset érte az állatot, hívjon minket bizalommal macska hamvasztás kapcsán!

 

Miért döntsön a hamvasztás mellett?

Miért döntsön a hamvasztás mellett?Életünk során nehezen dolgozzuk fel bármelyik családtagunk, közeli hozzátartozónk halálát, fájdalmas szembesülni a ténnyel, hogy aki fontos számunkra, már nincs többé. Ám nem csak szeretteink elvesztése nyomaszthatja lelkünket, hanem háziállatainké is, utóbbi esetében lelkileg még megterhelőbb pillanatokban részesülhetünk, ha nekünk kell gondoskodni az állatok tetemének elföldeléséről.

A macskatulajdonosok mindenre fel vannak készülve, ha kedvencük kijárhat, hiszen többször érhetik az állatokat különböző balesetek, mint a kutyákat. Ha megtörtént a baj, a macska hamvasztást több szempontból is szerencsésebb választani, ugyanis a legfájóbb percekben megkímélhetjük magunkat a temetéssel járó feladatoktól, emellett pedig nem kell kínoznunk magunkat az elföldelés után a közelben lévő tetem gondolatával.

Amennyiben szeretne házi kedvencének méltó körülményeket biztosítani a búcsúhoz, vegye igénybe macska hamvasztás szolgáltatásunkat! Nálunk olyan szakemberek végzik a hamvasztást, akik nem csak hozzáértésükről tesznek tanúbizonyságot, hanem emberségükről is, ezért a legnehezebb percekben is támogatják a gazdikat. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

 

Kutya hamvasztás: Ne temesse, hamvasztassa!

Kutya hamvasztás: Ne temesse, hamvasztassa!Amikor egy kutya eltávozik, gazdái általában úgy gondoskodnak a tetem eltüntetéséről, hogy ásnak egy sírt a kert végében és oda hantolják el a hűséges állat földi maradványait. Ez a megoldás azonban nem a legjobb választás, nincs rá mindenkinek lehetősége, és nem is mindenki támogatja.

Érdemes tudni, hogy a földbe temetett állatok után az a földterület még sok évig nem lesz ugyanolyan minőségű, mint amilyen előtte volt, így bizonyos növények ültetése nem jöhet szóba. Továbbá mindez egészségügyi kockázatokat is hordoz magában, hiszen más állatok bolygathatják a sírt, és így tovább, ugyanakkor sokak szerint nem éppen humánus megoldás.

A kisállat hamvasztás ilyen ideális megoldást jelent a kutyák, cicák elhantolása helyett. Ebben kínálunk megbízható szolgáltatást minden gyászoló gazdi számára.

Válassza azt a megoldást, ami Önnek és a környezetének is a legjobb, válassza a kutya hamvasztást! Kutya hamvasztással kapcsolatban keressen minket bizalommal és döntsön az egyik legelőnyösebb megoldás mellett!

 

Kutya hamvasztás: Az utolsó út

Kutya hamvasztás: Az utolsó útAmikor kötődünk valakihez vagy valamihez, annál nehezebb elengedni minél tovább van velünk. Az érzelmi szálak egyre szorosabbra fonódnak, minél több a közös emlék, mivel jobban megismerjük a másikat. Ez nem csak az emberek között figyelhető meg, de ugyanez tapasztalható az ember és állat között kifejlődő szoros kapcsolatban is. Ezt a köteléket cseppet sem túlzás barátságnak, illetve szeretetnek nevezni.

Ezért a gazdik ugyanúgy jogos igényt formálnak arra, hogy ha eljön az ideje, elbúcsúztassák kedvenceiket, mint emberi szeretteiket, azok halálakor. Ez természetes vágy, segít feldolgozni a veszteséget és mégiscsak egy gesztus az elhunyt állat felé.

Ebben nyújtunk segítséget kisállat hamvasztáshoz kapcsolódó szolgáltatásunkkal. Kutya hamvasztással kapcsolatban is keressen minket bizalommal, és engedje el négylábú társát méltó módon, ideális és higiénikus körülmények között!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerjen meg minden fontos részletet a kutya hamvasztással kapcsolatban!

 

Hogyan zajlik a kisállat hamvasztás?

Hogyan zajlik a kisállat hamvasztás?A kisállatainktól, négylábú barátainktól éppen olyan nehéz örökre elszakadni, mint amennyire fájdalmas elbúcsúzni egy ismerősünktől, és a fontos döntéseket ebben az esetben is meg kell hoznunk. A háziállatok esetében is van lehetőség eldönteni, hogy a földben helyezzük végső nyugalomra őket vagy a kisállat hamvasztást válasszuk.

A kisállat hamvasztás előnye, hogy akár már az állat halálának napján lebonyolítható. A hamvasztás egy külön erre a célra kialakított telephelyen történik, ahová külön járművel is elszállítjuk a testet. Természetesen a gazdit sem hagyjuk ki a folyamatból, amennyiben jelen szeretne lenni a hamvasztásnál és búcsút venne a kedvencétől, arra is biztosítunk lehetőséget.

A testet egy állatok számára kialakított krematóriumban hamvasztjuk el. Az eljárás gyors és biztonságos, időtartama az állat méretétől és súlyától függ, de nem vesz igénybe több időt két óránál. A végén a hamvakat egy kiválasztott urnába helyezzük, amit a gazdi hazavihet magával.

Keressen minket kisállat hamvasztás ügyében, és adja meg kedvencének a lehetőséget egy végső, méltósággal teli útra!

 

Kedvezményes kisállat hamvasztás:

Újpestiek, káposztásmegyeriek figyelem!

Kedvezményes kisállat hamvasztás: Újpestiek figyelem! Ha szeretnénk méltó módon elbúcsúzni szeretett állatunktól, és kézzel fogható, bármikor megtekinthető emléket állítani életének, akkor a kisállat hamvasztás a legjobb megoldás. Ha szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy kedvencünk elhamvasztása során valóban megkapja a kellő tiszteletet, akkor érdemes olyan vállalkozást választani, melynek szolgáltatásai maradéktalanul átláthatóak.

Amennyiben Ön Újpesten él, az Önhöz legközelebb működő, kisállat hamvasztással foglalkozó vállalkozás mi vagyunk! Nálunk valóban tisztességes és kedvencéhez méltó szolgáltatásokat vehet igénybe, és a IV. kerületi lakosoknak 5%-os kedvezményt biztosítunk, tudva, hogy a kisállat eltávozása előtt minden bizonnyal komoly összegek lettek mozgósítva a kezelésekre is.

Ügyfeleink is többfajta urna közül választhatnak. Az urna egy alapvető emberi igényt elégít ki: ha valakit nagyon szerettünk, de elvesztettük őt, akkor igyekszünk emléket állítani neki, ezzel enyhítve fájdalmunkat, miközben az elhunytat is megtiszteljük tettünkkel.

Amennyiben kegyeletteljes kisállat hamvasztást igényelne kedvencének, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot Újpesten is, és a kedvezmény érvényesítéséért hivatkozzon erre a felhívásra!

 

Miért előnyösebb az állathamvasztás mellett dönteni?

Miért előnyösebb az állathamvasztás mellett dönteni?Mostanság már nemcsak emberek esetében tartják a hamvasztást a legméltóságteljesebb búcsúnak, hanem az állatoknál is, hiszen utóbbiaknál többnyire nincs arra esély, hogy a tetemet mások készítsék elő a temetéshez, ezzel szemben az állathamvasztással lehetőség nyílik arra is, hogy ezek a nehéz percek mellőzve legyenek.

Nemcsak a szívfacsaró pillanatok elkerülésének érdekében választják a gazdák az állathamvasztást, hanem a korlátozott temetkezési lehetőségeik miatt is, ugyanis sokan élnek társasházakban, panelekben és ezen helyek külső közösségi terein egyáltalán nincs lehetőség a hagyományos temetésre. Az állathamvasztásnak köszönhetően az ebben a környezetben élő gazdáknak sem kell végleg megválniuk szeretett macskájuktól vagy kutyájuktól, ugyanis az urnát akár otthon is tárolhatják.

Az állathamvasztás modern, korszerű berendezésekkel történik, igyekszünk minden terhet levenni a gazdi válláról. Válassza a búcsú méltóságteljes formáját, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Engedje el cicáját: macska hamvasztás

Engedje el cicáját: macska hamvasztásA macskáknak kilenc élete van, és mindig talpra esnek, de ezek a csodás képességek a valóságban nem védik meg őket attól, hogy előbb-utóbb a földi pályafutásuk végére érjenek. Innen pedig már nincsen visszaút.

Az csakis a gazdiktól függ, hogy hogyan vesznek búcsút kis doromboló kedvenceiktől, hogyan küldik őket az utolsó útjukra. Ennek egyik módja a macska hamvasztás. Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg szolgáltatásaink egyikét, a macska hamvasztást! A kisállatok hamvasztásának megvannak a maga előnyei, sok gazdi inkább így szeret gondolni az eltávozott kisállatra, mintsem, hogy földbe temesse azt.

A macska hamvasztás pár óra alatt lebonyolítható eljárás, aminek során speciálisan kialakított berendezéssel, mobil állomással teljesítjük a gazdik kérését. A kisállat hamvait ezután a macska tulajdonosa saját belátása szerint megtarthatja, eltemetheti, elszórhatja a kisállat kedvenc helyén.

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, hogy bővebb információkhoz juthasson macska hamvasztás témában! Keressen minket bizalommal!

 

Kutya hamvasztás méltó körülmények között!

Kutya hamvasztás méltó körülmények között!Manapság, amikor elérkezik a fájdalmas, végső búcsú pillanata a gazda és a kutyája között, a legtöbb állattulajdonos a kutya hamvasztás mellett szeretne dönteni, ám a tévhitek és a negatív információk sokszor visszatartó erőknek számítanak ebben az esetben.

A negatív információkat nem szabad figyelembe venni, ugyanis kutya hamvasztás szolgáltatásunk teljes mértékig megbízható, munkatársaink pedig méltó körülményeket biztosítanak az állat elhamvasztásához. Az egyik leggyakoribb tévhit, hogy több állatot együtt hamvasztanak, ám nálunk egyedül az Ön kutyája kerül a hamvasztóba, hiszen úgy véljük, így fejezhetjük ki végső tiszteletünket az állat iránt. Erről Ön is megbizonyosodhat, hiszen akár végig ott lehet a hamvasztáson.

A szolgáltatás, amellett, hogy méltó körülményeket biztosít, nem megterhelő anyagilag, hiszen azt szeretnénk elérni, hogy minden gazdi megfelelő temetéssel zárhassa le a közös éveket hű társával.

Kutya hamvasztás szolgáltatásunkért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!