Árak  és díjak

Az alapszolgáltatásunk a kisállat tetemének hamvasztása. Ehhez kapcsolódhat - igény esetén - a tetem elszállítása, és a hamvak urnában történő visszaszállítása. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, hogy munkatársunkkal egyeztessenek!

Szolgáltatási díjaink minden esetben tartalmaznak egy alap urnát. Igény esetén más urna is választható, az urnák képét, leírását az urnákról szóló oldalunkon találhatják meg, ezek ára felől munkatásunktól kaphat felvilágosítást.

Hamvasztási díjaink minden esetben egyedileg kerülnek megállapításra. Kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik teljeskörű tájékoztatást nyújtanak Önnek.

 

A kutya hamvasztás árakról bővebben

kutya hamvasztás árakEgy háziállat elvesztése fájdalmas és nehéz. Ilyenkor ráadásul gondoskodnunk kell a test sorsáról is, de szerencsére már többféle lehetőségből választhatunk. Az a gazdi, aki szeretné megadni a módját, és biztosítani az eltávozott kedvence, például kutyája számára az állathoz méltó végtisztességet, ma már igénybe veheti az állat hamvasztást is.

A kutya hamvasztás árakra kíváncsi? Keressen fel minket bizalommal és tudjon meg többet szolgáltatásainkról, valamint ehhez kapcsolódóan a kutya hamvasztás árakról! Minden ügyfelünk számára egyedi árat állapítunk meg, hiszen maguk az állatok és a gazdáik kívánságai is egyediek. Az előzetes konzultáció alapján körvonalazódik a kutya hamvasztás árának végleges összege, ezért érdemes árajánlatunkat kérni.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és tájékozódjon a kutya hamvasztás árakról, tudjon meg többet a szolgáltatásainkról! Önnek is segítünk abban, hogy kutyáját méltó módon búcsúztathassa el!

 

Mit érdemes tudni a kisállat hamvasztás áráról?

macska hamvasztásAki háziállatot tart, előbb-utóbb szinte biztosan szembe kell néznie kedvence elvesztésével. Sajnos a legtöbbjük jóval kevesebb ideig él, mint mi, emberek, és bármennyire nehéz is, ilyenkor nekünk, gazdiknak kell gondoskodnunk elhunyt kedvencünk testének sorsáról. Ha szeretnénk őt hazavinni, a legjobb választás a hamvasztás, mert temetésük szigorú szabályokhoz kötött. Állatok hamvasztásával ma már több cég is foglalkozik, de nézzük, mit érdemes tudni a kisállat hamvasztás áráról!

Fontos, hogy amikor kedvencünk hamvasztásához keressük a megfelelő céget, mindent előre pontosan tisztázzunk. Nem mindegy ugyanis, hogy a honlapon feltüntetett kisállat hamvasztás ára mit tartalmaz: benne van-e az urna ára, a test szállítása, illetve, hogy milyen díjért cserébe lehetünk jelen személyesen is. Cégünk például erre is lehetőséget kínál, de igyekszünk figyelembe venni személyes, egyedi kéréseket is.

Amennyiben szeretne többet megtudni a kisállat hamvasztás áráról, bátran keressen fel minket! Ne hagyja cserben háziállatát halála után sem, döntsön a méltó búcsú mellett!

 

Keressen bennünket bizalommal a macskahamvasztás árával kapcsolatban!

 

Manapság egyre több ember figyelmét kelti fel a háziállat elhamvasztásának lehetősége, nem véletlenül, hiszen sokan gondolják úgy, hogy ez a legméltóbb formája a közösen eltöltött évek lezárásának. Ön is így vélekedik erről és betegség vagy az öregedés miatt el kell búcsúznia cicájától? Ha igénybe venné a szolgáltatást, viszont előtte szeretne bővebb információt kapni a macska hamvasztás áráról, keressen bennünket bizalommal!

 

Mivel minden élőlényt és az összes gazdit megilleti a tisztességes búcsú, cégünk arra törekszik a macska hamvasztás árát illetően, hogy az bárki számára elérhető és megfizethető legyen. Ha valakinek vannak különleges, egyedi igényei, értelemszerűen megnő a macska hamvasztásának ára. Emiatt azonban ezekről az igényekről ne mondjon le, hiszen, ha a veszteséget könnyebb így feldolgoznia, érdemes egy kicsit többet fektetni a szolgáltatásba! Cégünk igény esetén akár a saját kertben is elvégzi a műveletet.

 

Érdeklődjön elérhetőségeinken a macska hamvasztás áráról!

 

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

Kisállathamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető! Amikor egy kisállat megbetegszik, gazdája mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyuljon, de sajnos hiába az igyekezet és az élni akarás, vannak olyan betegségek, amelyek csak halállal végződhetnek.

Tisztában vagyunk vele, hogy a gazdának a kedvenc halálát megelőzően mennyi kiadása lehet a kezelésekre. Ilyenkor nincsenek anyagi határok, szinte biztos a túlköltekezés, ezért kisállat hamvasztási díjainkat ezt szem előtt tartva alakítottuk ki. Fontosnak tartottuk továbbá, hogy a méltó búcsút ne az anyagiak határozzák meg, hiszen minden élőlényt megillet a tisztességes temetés halála után, így kisállat hamvasztási szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

 

Ha eljött az idő, kérjen ajánlatot kisállat hamvasztásra!

Ha eljött az idő, kérjen ajánlatot kisállat hamvasztásra!Aki egyszer állatot tartott, tudja, hogy mennyire be tudnak illeszkedni a családba, az életünk részévé válnak. Gondos gazdiként mindent megteszünk azért, hogy az életüket megszépítsük, örömet okozzunk nekik, velük vagyunk akkor is, ha betegek, aggódunk, gondoskodunk róluk. Azonban sajnos minden gazdi életében eljön az idő, amikor meg kell válnia szeretett kedvencétől, hiszen legtöbbjük sajnos csak rövid életet élhet emberi mértékkel nézve.

Kedvenceinket ugyanúgy megviselik a betegségek, az öregkor. Ilyenkor természetesen mindent megteszünk értük, nem foglalkozunk az égig szökő állatorvosi költségekkel, hiszen fontosak nekünk. Sajnos számolnunk kell azzal, hogy akár ha erőnkön felül is mindent megteszünk, előfordul, hogy nem lehet segíteni.

Aki valóban családtagként tekintett az állatára, ilyenkor szeretne tőle méltóképpen elbúcsúzni. Erre ideális megoldást nyújt a kisállat hamvasztás, melynek köszönhetően nem egy temetőbe kerül majd kedvencünk, hanem mi gondoskodhatunk róla. Cégünk mindig egyedi ajánlatot ad a kisállat hamvasztásra, hiszen számos tényező függvénye lehet a szolgáltatás ára.

Kérje ajánlatunkat kisállat hamvasztásra, gondoskodjon kis kedvencéről hozzá méltón!