Jogi nyilatkozat

Az Word's Eye Korlátolt Felelősségű Társaság (Animal-Tem.Hu) számára fontos cél a honlapja látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme. Ezért elkötelezi magát arra, hogy a látogatók személyes adatait a vonatkozó jogszabályoknak teljes körűen eleget téve kezelje, s így segítse a látogatók biztonságos internethasználatát.

A jogi nyilatkozat alábbi leírásában a Honlap az www.animal-tem.hu weboldalt, a Látogató a Honlapot látogató olvasót, az Üzemeltető pedig a Honlap üzemeltetőjét (Word's Eye Kft-t) jelenti.


A Látogató a Honlapot általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A Honlap használatának ténye azt jelenti, hogy a Látogató tudomásul vette az Üzemeltető jogi nyilatkozatában közzé tett feltételrendszert. Az Üzemeltető által kiadott weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll. Az Üzemeltető arra törekszik, hogy a Honlapot folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsa. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az Üzemeltető felelősséget nem vállal. Az Üzemeltető mindennemű változás, változtatás – ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is – jogát - erre vonatkozó külön értesítés nélkül - fenntartja.

A Látogatók által megadott személyes adatokat az üzemeltetők bizalmasan kezelik, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább. Az Üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak az egyedi adatokkal való összekapcsolásra.

A Honlap szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmazhatnak, amelyek az Internet más pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ilyen "belinkelt" weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adatkezelési gyakorlatáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az Üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azokért az adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával a Látogatók közvetlenül helyeznek el a weboldalon. A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel.