Szolgáltatások

Az Animal-Tem.Hu a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásait Budapest, Pest megye, illetve az ország egész területén végzi, azaz Magyarország bármely településéről várjuk és elfogadjuk a megrendeléseket. Szállítási igény esetén kérem, hívják a munkatársainkat!

 

 A kisállat elszállítása

A kisállat elszállítása

A megrendelés felvételét követően kollégánk igény szerint házhoz megy, majd a telephelyünkön történő hamvasztást követően a kiválasztott urnában, a hamvakat visszaszállítja a megrendelőnek a megbeszélt időpontban.

 

A kisállat elhamvasztása

A kisállat elhamvasztása

Cégünk saját krematóriummal rendelkezik, eszközeink az összes szakhatósági engedéllyel bírnak, továbbá a környezetvédelmi előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. A hamvasztás időtartama minden esetben függ az állat súlyától. Mivel berendezéseink a csúcstechnológiát képviselik, ezért maga a folyamat szag, füst és egyéb káros anyag kibocsátása nélkül megy végbe.

 

 A hamvaknak urna biztosítása

A hamvaknak urna biztosítása

A cégünk több típusú urnát biztosít a hamvak részére. Ezt igény szerint a hamvasztás helyszínén, illetve a szállítást végző munkatársunknál lévő katalógusból lehet kiválasztani, de itt, az interneten is lehet tájékozódni az aktuális készletről. Ezek között olcsóbbak is találhatók. A hamvasztás ára alapesetben tartalmazza az alap urna árát, amennyiben a megrendelő urnát nem igényel, kedvezményt biztosítunk a szolgáltatás díjából. Igény esetén az urna gyártója az urna feliratait az adott helyzetnek és igényeknek megfelelően alakítja ki. Előzetes egyeztetés esetén az urnára fénykép és saját szöveg is elhelyezésre kerülhet. Ennek a díját az urnák díjtáblázata tartalmazza.

 

 

Elhullott állatok hamvasztása

Elvégezzük a kegyeleti hamvasztást, hogy kedvence az őt megillető, méltó módon találjon nyugalomra.

 

Könnyítse meg az elválást kisállat hamvasztással!

kisállat: papagájEgy kisállat a háznál gyakran a gyerek legjobb barátja. Együtt növekszenek, indulnak kalandot keresni, megosztják egymással az élet apróbb és nagyobb örömeit. Ezért különösen nehéz egy gyereknek elfogadni, ha a kis barátja már nincs többé. Segíthet enyhíteni a gyászt, megértetni vele jobban a halál fogalmát, ha az állatot szertartásosan elbúcsúztatják, végső nyugalomra helyezik kisállat temetőben vagy akár a kertben.

Ehhez kapcsolódóan nyújtunk szolgáltatásokat ügyfeleinknek. A kegyeleti kisállat hamvasztást érdemes megfontolni, hiszen sok előnye van. Cégünk a kisállat hamvasztást telephelyén végzi. A hamvasztás után a hamvakat urnában adjuk vissza, helyet adva annak, hogy a méltó búcsú megtörténhessen. Így a gyermek bármikor kimehet kisállatához és egy kicsit úgy érezheti, hogy még mindig vele van.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg elérhetőségeinken a kisállat hamvasztást, hogy a család elbúcsúzhasson egykori kedvencétől!

 

Végső búcsú kisállatainktól, hamvasztással

Végső búcsú kisállatainktól, hamvasztással Kisállataink, házi kedvenceink, akik éveken át élnek mellettünk, komoly szerepet töltenek be az életünkben, ám sajnos nekik is véget ér egyszer az életük. Az ember szeret oly módon búcsút venni kisállatától, hogy azzal megtisztelje éveken át tartó szolgálatát és szeretetét. A kisállathamvasztás nem szokványos, ám nem is ritka dolog, ugyanis már az ókori Egyiptomban is léteztek állatoknak temetők, természetesen főként macskatemetők.

Napjainkban, általában a kisállathamvasztás során egyszerre több állatot szoktak hamvasztani, de elkülönítve egymástól, hogy a hamvaik ne keveredjenek össze. A hamvasztás után a hamvakat egy egyénileg kiválasztott urnába teszik, hiszen a kiskedvenceknek is készítenek különféle urnákat, úgy ahogyan az embereknek. Ennek köszönhetően a kisállathamvasztás után a tulajdonos végső búcsút vehet szeretett házikedvencétől, és meg is őrizheti hamvait, örök emléket állítva a hű társnak.

Ha Ön is kisállathamvasztás keretein belül szeretne végső búcsút venni háziállatától, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Búcsúzzon méltó körülmények között házi kedvencétől!

Búcsúzzon méltó körülmények között házi kedvencétől!A macskák szeretnek veszélyesen élni, folyamatosan járják az utcákat, emiatt sajnos nagyobb az esély, hogy a vártnál hamarabb kell elbúcsúznunk tőlük, ami rendkívüli fájdalommal jár. Ha már megtörtént a baj, igyekezzünk biztosítani kedvencünk számára a méltó körülményeket a búcsúhoz, ebben az esetben éljünk a macska hamvasztás lehetőségével!

A hamvasztás kulturált módon zajlik, sokkal előnyösebb megoldás, mint egy hagyományos temetés, legfőképp akkor, ha nem rendelkezünk kerttel, emiatt az elföldelést nem tudjuk megoldani.

Kollégáink nem csak elvégzik a feladatukat, hanem támogatják is a nehéz percekben, ezért biztos lehet abban, hogy maximális együttérzés mellett történik a macska hamvasztása. A hamvasztás végével egy urnában őrizheti kedvence földi maradványait, így nem csak emlékeiben marad Önnel tovább!

Ha itt az idő, hogy búcsút vegyen kedvencétől, vagy váratlan baleset érte az állatot, hívjon minket bizalommal macska hamvasztás kapcsán!

 

Miért döntsön a hamvasztás mellett?

Miért döntsön a hamvasztás mellett?Életünk során nehezen dolgozzuk fel bármelyik családtagunk, közeli hozzátartozónk halálát, fájdalmas szembesülni a ténnyel, hogy aki fontos számunkra, már nincs többé. Ám nem csak szeretteink elvesztése nyomaszthatja lelkünket, hanem háziállatainké is, utóbbi esetében lelkileg még megterhelőbb pillanatokban részesülhetünk, ha nekünk kell gondoskodni az állatok tetemének elföldeléséről.

A macskatulajdonosok mindenre fel vannak készülve, ha kedvencük kijárhat, hiszen többször érhetik az állatokat különböző balesetek, mint a kutyákat. Ha megtörtént a baj, a macska hamvasztást több szempontból is szerencsésebb választani, ugyanis a legfájóbb percekben megkímélhetjük magunkat a temetéssel járó feladatoktól, emellett pedig nem kell kínoznunk magunkat az elföldelés után a közelben lévő tetem gondolatával.

Amennyiben szeretne házi kedvencének méltó körülményeket biztosítani a búcsúhoz, vegye igénybe macska hamvasztás szolgáltatásunkat! Nálunk olyan szakemberek végzik a hamvasztást, akik nem csak hozzáértésükről tesznek tanúbizonyságot, hanem emberségükről is, ezért a legnehezebb percekben is támogatják a gazdikat. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

 

Kutya hamvasztás: Ne temesse, hamvasztassa!

Kutya hamvasztás: Ne temesse, hamvasztassa!Amikor egy kutya eltávozik, gazdái általában úgy gondoskodnak a tetem eltüntetéséről, hogy ásnak egy sírt a kert végében és oda hantolják el a hűséges állat földi maradványait. Ez a megoldás azonban nem a legjobb választás, nincs rá mindenkinek lehetősége, és nem is mindenki támogatja.

Érdemes tudni, hogy a földbe temetett állatok után az a földterület még sok évig nem lesz ugyanolyan minőségű, mint amilyen előtte volt, így bizonyos növények ültetése nem jöhet szóba. Továbbá mindez egészségügyi kockázatokat is hordoz magában, hiszen más állatok bolygathatják a sírt, és így tovább, ugyanakkor sokak szerint nem éppen humánus megoldás.

A kisállat hamvasztás ilyen ideális megoldást jelent a kutyák, cicák elhantolása helyett. Ebben kínálunk megbízható szolgáltatást minden gyászoló gazdi számára.

Válassza azt a megoldást, ami Önnek és a környezetének is a legjobb, válassza a kutya hamvasztást! Kutya hamvasztással kapcsolatban keressen minket bizalommal és döntsön az egyik legelőnyösebb megoldás mellett!

 

Kutya hamvasztás: Az utolsó út

Kutya hamvasztás: Az utolsó útAmikor kötődünk valakihez vagy valamihez, annál nehezebb elengedni minél tovább van velünk. Az érzelmi szálak egyre szorosabbra fonódnak, minél több a közös emlék, mivel jobban megismerjük a másikat. Ez nem csak az emberek között figyelhető meg, de ugyanez tapasztalható az ember és állat között kifejlődő szoros kapcsolatban is. Ezt a köteléket cseppet sem túlzás barátságnak, illetve szeretetnek nevezni.

Ezért a gazdik ugyanúgy jogos igényt formálnak arra, hogy ha eljön az ideje, elbúcsúztassák kedvenceiket, mint emberi szeretteiket, azok halálakor. Ez természetes vágy, segít feldolgozni a veszteséget és mégiscsak egy gesztus az elhunyt állat felé.

Ebben nyújtunk segítséget kisállat hamvasztáshoz kapcsolódó szolgáltatásunkkal. Kutya hamvasztással kapcsolatban is keressen minket bizalommal, és engedje el négylábú társát méltó módon, ideális és higiénikus körülmények között!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerjen meg minden fontos részletet a kutya hamvasztással kapcsolatban!

 

Hogyan zajlik a kisállat hamvasztás?

Hogyan zajlik a kisállat hamvasztás?A kisállatainktól, négylábú barátainktól éppen olyan nehéz örökre elszakadni, mint amennyire fájdalmas elbúcsúzni egy ismerősünktől, és a fontos döntéseket ebben az esetben is meg kell hoznunk. A háziállatok esetében is van lehetőség eldönteni, hogy a földben helyezzük végső nyugalomra őket vagy a kisállat hamvasztást válasszuk.

A kisállat hamvasztás előnye, hogy akár már az állat halálának napján lebonyolítható. A hamvasztás egy külön erre a célra kialakított telephelyen történik, ahová külön járművel is elszállítjuk a testet. Természetesen a gazdit sem hagyjuk ki a folyamatból, amennyiben jelen szeretne lenni a hamvasztásnál és búcsút venne a kedvencétől, arra is biztosítunk lehetőséget.

A testet egy állatok számára kialakított krematóriumban hamvasztjuk el. Az eljárás gyors és biztonságos, időtartama az állat méretétől és súlyától függ, de nem vesz igénybe több időt két óránál. A végén a hamvakat egy kiválasztott urnába helyezzük, amit a gazdi hazavihet magával.

Keressen minket kisállat hamvasztás ügyében, és adja meg kedvencének a lehetőséget egy végső, méltósággal teli útra!

 

Miért előnyösebb az állathamvasztás mellett dönteni?

Miért előnyösebb az állathamvasztás mellett dönteni?Mostanság már nemcsak emberek esetében tartják a hamvasztást a legméltóságteljesebb búcsúnak, hanem az állatoknál is, hiszen utóbbiaknál többnyire nincs arra esély, hogy a tetemet mások készítsék elő a temetéshez, ezzel szemben az állathamvasztással lehetőség nyílik arra is, hogy ezek a nehéz percek mellőzve legyenek.

Nemcsak a szívfacsaró pillanatok elkerülésének érdekében választják a gazdák az állathamvasztást, hanem a korlátozott temetkezési lehetőségeik miatt is, ugyanis sokan élnek társasházakban, panelekben és ezen helyek külső közösségi terein egyáltalán nincs lehetőség a hagyományos temetésre. Az állathamvasztásnak köszönhetően az ebben a környezetben élő gazdáknak sem kell végleg megválniuk szeretett macskájuktól vagy kutyájuktól, ugyanis az urnát akár otthon is tárolhatják.

Az állathamvasztás modern, korszerű berendezésekkel történik, igyekszünk minden terhet levenni a gazdi válláról. Válassza a búcsú méltóságteljes formáját, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Engedje el cicáját: macska hamvasztás

Engedje el cicáját: macska hamvasztásA macskáknak kilenc élete van, és mindig talpra esnek, de ezek a csodás képességek a valóságban nem védik meg őket attól, hogy előbb-utóbb a földi pályafutásuk végére érjenek. Innen pedig már nincsen visszaút.

Az csakis a gazdiktól függ, hogy hogyan vesznek búcsút kis doromboló kedvenceiktől, hogyan küldik őket az utolsó útjukra. Ennek egyik módja a macska hamvasztás. Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg szolgáltatásaink egyikét, a macska hamvasztást! A kisállatok hamvasztásának megvannak a maga előnyei, sok gazdi inkább így szeret gondolni az eltávozott kisállatra, mintsem, hogy földbe temesse azt.

A macska hamvasztás pár óra alatt lebonyolítható eljárás, aminek során speciálisan kialakított berendezéssel, mobil állomással teljesítjük a gazdik kérését. A kisállat hamvait ezután a macska tulajdonosa saját belátása szerint megtarthatja, eltemetheti, elszórhatja a kisállat kedvenc helyén.

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, hogy bővebb információkhoz juthasson macska hamvasztás témában! Keressen minket bizalommal!

 

Kutya hamvasztás méltó körülmények között!

Kutya hamvasztás méltó körülmények között!Manapság, amikor elérkezik a fájdalmas, végső búcsú pillanata a gazda és a kutyája között, a legtöbb állattulajdonos a kutya hamvasztás mellett szeretne dönteni, ám a tévhitek és a negatív információk sokszor visszatartó erőknek számítanak ebben az esetben.

A negatív információkat nem szabad figyelembe venni, ugyanis kutya hamvasztás szolgáltatásunk teljes mértékig megbízható, munkatársaink pedig méltó körülményeket biztosítanak az állat elhamvasztásához. Az egyik leggyakoribb tévhit, hogy több állatot együtt hamvasztanak, ám nálunk egyedül az Ön kutyája kerül a hamvasztóba, hiszen úgy véljük, így fejezhetjük ki végső tiszteletünket az állat iránt. Erről Ön is megbizonyosodhat, hiszen akár végig ott lehet a hamvasztáson.

A szolgáltatás, amellett, hogy méltó körülményeket biztosít, nem megterhelő anyagilag, hiszen azt szeretnénk elérni, hogy minden gazdi megfelelő temetéssel zárhassa le a közös éveket hű társával.

Kutya hamvasztás szolgáltatásunkért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kegyeletteljes kisállat temetés? Velünk lehetséges!

Amikor az utolsó percek elérkeznek, és a gazdinak meg kell válnia hűséges kedvencétől, számára az jelenti az igazi megnyugvást, ha a kutyáját, vagy macskáját méltó, tiszteletteljes körülmények között temetheti el. Ha Ön minden szempontból a magas színvonalat részesíti előnyben és olyan emberekre bízná a kisállat temetést, akik szintén állatbarátok, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk az utolsó percek szívfacsaró pillanataival és az utána következő érzésekkel, a kisállat temetés kapcsán mindent biztosítunk, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy az állat tulajdonosa megkönnyebbüljön, és a gyász időszaka zökkenőmentesebb, elviselhetőbb legyen. Kollégáink maximálisan a gazdi mellett állnak, akik a legnehezebb pillanatokban is állatszeretetükről és az elhunyt kutya, vagy macska iránti tiszteletükről tesznek tanúbizonyságot.

Döntsön Ön is a korszerű és méltó kisállat temetés mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Amit a kutya hamvasztásról tudni érdemes

Elhunyt szeretett kutyája? Itt az ideje gondoskodni arról, hogy megtalálja végső nyughelyét, de Ön nem szeretné a földbe temetni? A legtöbb gazdi közel érzi magához kedvencét, különleges kapcsolat van köztük. A kutyus nem egy a sok háziállat közül, hanem barát, családtag is egyben. Nem csoda, ha sokan az állat halála után is szeretnék valamilyen formában megtartani azt.

A kutya hamvasztás nekik ad lehetőséget arra, hogy a terveiket megvalósíthassák. Keressen minket bizalommal, és ismerje meg nívós szolgáltatásainkat a kutya hamvasztással kapcsolatban! Minden gazdinak biztosítjuk, aki hozzánk fordul, hogy elföldelés helyett az állatot elhamvasztjuk. A kutya hamvasztást gyorsan, diszkréten és profin végezzük, nem vesz igénybe néhány óránál többet. Igény szerint urnával is szolgálunk, így a kutyus maradványai már a hamvasztás napján visszakerülhetnek az eltávozott állat otthonába.

A részletekért, bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Társasházban él, és elhunyt kedvence? Döntsön a háziállat hamvasztás mellett!

Azok a gazdik, akik társasházakban vagy panelekben élnek, érthető, hogy kétségbeesnek, amikor arra kell gondolniuk, hogy mi lesz akkor, ha elérkezik a végső búcsú pillanata szeretett kutyájukkal vagy macskájukkal kapcsolatban. Ilyen környezetben ugyanis értelemszerűen nincs lehetőség arra, hogy méltó körülmények között, zárt kertben temessék majd el őket. A háziállat hamvasztással ez megoldódható, és a kedvenc a halála után is együtt maradhat a gazdájával.

A háziállat hamvasztása után a kutya vagy a macska tulajdonosa egy kis urnában kapja vissza kedvencét, így nem kell megválni végleg a hűséges társtól, ugyanis a végső nyughely a lakás bármelyik pontján biztosítható. Ha később az állat tulajdonosa úgy dönt és körülményei is engedik, még mindig ott a választás lehetősége előtte, hogy eltemetheti az állatot egy nyugodt, zárt helyre.

A háziállat hamvasztás tiszteletteljes, méltó búcsú a kedvenctől. Ez a megoldás megpecsételi az együtt töltött éveket és megfelelően lezárja az időszakot. Könnyítse meg a nehéz pillanatokat, válassza a háziállat hamvasztást, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

A cica hamvasztással járó előnyökről röviden

A macska sok állatbarát kedvence. Kis termete, szokásai miatt akármilyen lakásban tartható háziállat, így azoknak is lehet, akik nem rendelkeznek tágas kerttel. Ám a cicák sajnos ugyanolyan halandó állatok, mint a kutyusok, előbb-utóbb búcsút kell tőlük venni, ha véget ér földi pályafutásuk.

A legtöbb gazdi ilyenkor számba veszi a lehetőségeket. Sokan viszolyognak attól a kézenfekvő megoldástól, hogy a földbe temessék kedvenc állatukat. A másik lehetőség a cica hamvasztás. Ezt az opciót sok gazdi választja, hiszen megnyugvást jelentenek a számukra az ezzel járó előnyök. Milyen pozitívumokat rejt magában pontosan a cica hamvasztás?

A cica hamvasztás lehetővé teszi, hogy az állat gyakorlatilag emberi búcsúztatást kapjon, a gazdi elkísérhesse az utolsó útjára és a hamvakat akár haza is vihesse. Minden gazdinak teljes körű szolgáltatást nyújtunk, kiszállással, transzporttal, hamvasztással és még urnát is biztosítunk az állat hamvainak, ha van rá igény.

Ha eltávozott kedvence, és szeretné igénybe venni cica hamvasztás szolgáltatásunkat, kérjen tőlünk árajánlatot elérhetőségeink egyikén!

 

Kisállat temetés: Az elhunyt kedvenc elengedése családtaghoz méltóan

Ott ültek a vasárnapi ebédlőasztal mellett, és várták a finom falatot, velünk voltak a vakáción, a tóparton, és ölünkbe kuporodtak a kanapén, amikor mi a hóvihar elől bemenekültünk a házba egy könyvvel. Kisállatunkat sokan családtagként kezeljük, ehhez viszont az is hozzátartozik, hogy családtagként engedjük el, és gondoljunk rá eltávozása után: vagyis méltósággal, gondossággal.

A kisállat temetés ma már sok formában elérhető, az egyik megoldás pedig a hamvasztás. Ez a folyamat tiszta, humánus és tiszteletben tartja az állat emlékét, illetve földi maradványait. A kisállat temetése ebben a formában természetesen nem jelenti azt, hogy kis családtagunk emlékétől is el kellene búcsúznunk. Sőt, épp ellenkezőleg: ahogy szívünkben is őrizzük őt, úgy fizikai formában is velünk maradhat hamvainak képében.

Vállalkozásunk a fentiekben taglalt szellemiségben segít a gazdiknak elengedni szeretett társukat. A kisállat temetése során a figyelmet és diszkréciót mindig biztosítjuk. Elérhetőségeinken bármikor felkereshet minket, szívesen segítünk!

 

Kutyahamvasztás: Őrizze meg hűséges kedvence emlékét!

Egyes kutyák és gazdijuk között olyannyira mély és szoros kapocs alakul ki az évek során, hogy amikor elérkezik a végső búcsú ideje, az állat tulajdonosa egyszerűen képtelen megválni kedvencétől. Ilyenkor sokan úgy érzik, hogy egy egyszerű, hagyományos temetés nem méltó az állat számára, ráadásul egyes gazdik körülményei sem biztosítják az állat elföldelésének lehetőségét. Ha Önnek is szoros kapcsolata volt kedvencével, és halála után is szeretné méltón őrizni emlékét, döntsön a kutyahamvasztás mellett!

A kutyahamvasztással nem kell teljesen megválnia kedvencétől, ugyanis a négylábú urnája mindig Önnel maradhat. A szolgáltatásnak köszönhetően nem fog olyan döntést hozni, amiről úgy érezné, hogy ne lenne méltó kutyájához, így a helyes választás a gyászidőszakot is némiképp könnyebbé fogja tenni.

Ha szeretné igénybe venni kutyahamvasztás szolgáltatásunkat vagy kérdései lennének annak menetéről, kivitelezéséről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!